Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Ducu Bertzi & Friends

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
La Barba Neagra
Pe data de: 
Vineri, Iulie 29, 2016
Adresa: 
Vama Veche
Rezervari si informatii la: 
-

Până la sfârșitul anului, Ducu Bertzi participa săptămânal la manifestările folk organizate în stagiunea de spectacole a Casei Studenților. Paralel cu genul care l-a consacrat, a devenit în scurt timp membru permanent al grupului Coral SONG, sub bagheta regretatului Ioan Luchian Mihalea. Activitatea concertistică a acestei formații corale i-a oferit lui Bertzi posibilitatea de a fi remarcat atât în calitate de membru al corului, cât și ca solist de muzică folk. Prima înregistrare audio a fost realizată la Radiodifuziunea Română în noiembrie 1979, cu titlul Când s-o-mpărțit norocu'. Au urmat alte imprimări și aproximativ 1200 de spectacole. După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: Și de-ar fi, Floare de colț, M-am îndrăgostit numai de ea, Suflet fără chei, Omul pădurii. A fost invitat în studiourile Televiziunii Române pentru filmarea acestora.
Discografie 
Dor de ducă (1997)
Sufletul meu (2000)
Poveste de iarnă (album) (2000)
Cântece din Maramureș (2004)
Seara de Crăciun (2005)
Best of 06 (2006)
Floarea de colț (2003)
Ducu Bertzi & Florian Pittis in concert (2009)
Ducu Bertzi & Florian Pittis in concert (2010) DVD
Colinde,Colinde (2009)

Ducu Bertzi & Friends este un proiect nou (lansat in primavara lui 2015), care reia anumite piese vechi, dar include si melodii noi, intr-un format si sound inedite. 
Alaturi de Ducu Bertzi urca pe scena: Tavi Iacob (keybords), Neculae Constantin (chitara si voce), Irina Furdui (vioara) - o adevarata „reprezentare nationala”: artisti din patru zone diferite ale tarii, un mariaj fericit al geografiei muzicale: Maramures (Ducu Bertzi), Oltenia (Tavi Iacob), Dobrogea (Irina Furdui) si Moldova (Lae Constantin). 

Informații și rezervări 
Raluca 0727488470
Adrian 0758352896

Suport artiști : 25lei

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.