Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Cargo

Concert CARGO

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 14 octombrie, incepand cu ora 22:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO !

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Program si reguli de acces Cargo

Pe 18 martie de la ora 20:00, cea mai titrata trupa de rock romaneasca,CARGO, lanseaza noul DVD intitulat "Live la Arenele Romane", in cadrul unui show marca METALHEAD. CARGO vor sustine un concert de peste 2 ore. Alaturi de timisoreni vor canta si 9.7 Richter si Arthur.

Cargo a lansat un videoclip extras de pe DVD-ul ''Live la Arenele Romane''

Cargo a lansat un videoclip extras de pe DVD-ul 'Live la Arenele Romane'

Cargo se pregatesc de concert la Arenele Romane pe 18 Martie. Formatia va lansa DVD-ul live, filmat tot la Arenele Romane cu ocazia show-ului 'Noaptea vrajitoarelor'. 

De pe acest DVD Cargo a lansat deja clipul live pentru piesa 'Nu pot trai fara tine', clip pe care il puteti urmari mai jos:

CARGO lanseaza printr-un concert, DVD-ul "Cargo Live la Arenele Romane"

CARGO lanseaza printr-un concert, DVD-ul "Cargo Live la Arenele Romane" pe 18 martie

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert CARGO

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 7 aprilie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO !

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Muzica, Metrou Unirii 1, Hard Rock Cafe, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, Say Shops, ZebraPay)

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Honoris CARGO

Pe 11 decembrie la Cinema Patria din Bucuresti, METALHEAD si BestMusic Live Concerts continua seria de evenimente “Cargo – 30 de ani” cu un nou spectacol cu totul special: “Honoris Cargo”.

Primele 100 de bilete au preturi speciale si pot fi gasite aici: www.iabilet.ro/bilete-honoris-cargo-pe-11-decembrie-la-cinema-patria-din... si in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea)

Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert CARGO

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 4 mai, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO !

Biletele se gasesc online aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-cargo-27797/ si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Cargo

CARGO canta pe 15 mai la Hard Rock Cafe
BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 15 mai 2014, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO !
 
Vino pe 15 mai la Hard Rock Café sa asculti piese precum: “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi” si multe alte surprize.
 
Biletele pentru concertul Bestmusic cu CARGO din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe
Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert CARGO

Concert CARGO in Club Live din Bucuresti
 
Sprint Media te invita vineri, 21 martie, in cel mai mare club de muzica live din Romania, Club Live din Bucuresti, la un concert cu una dintre cele mai puternice nume ale rockului romanesc, CARGO! In deschidere va canta formatia The Dada.
Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”.
Adresa: 
Str. Turturelelor, nr 11 Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
Club Live 0731248468 . 0741141079
Feed: 
No

CONCERT CARGO

Legenda rockului timişorean, CARGO, vine pe 26 martie la Hard Rock Cafe pentru un show extraordinar! Vino cânţi cele mai cunosute refrene şi să te bucuri de revederea cu o formaţie de top!  “Ziua vrăjitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de voi”, “Nu mai am ţigări” şi multe altele sunt garanţia unui concert memorabil!
 
Adresa: 
B-dul Kiseleff nr. 32, Bucureşti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Pagini

orange.ro

Subscribe to RSS - Cargo

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.