Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Lansare Single/ Videoclip An Theos

Body: 

Trupa a lansat de curand single-ul videoclip "Alean", prima piesa noua pe anul 2018 in pregatirea albumului din 2019. An Theos a castigat multa experienta in urma celor peste 100 de concerte sustinute de la infiintare, fapt dovedit in 2018 la concursul international de metal al Wacken Open Air unde s-a clasat pe locul al 3-lea din 28 de trupe de pe 5 continente. Genul de muzica abordat este Epic Folk Metal cu teme muzicale locale la baza si riff-uri din mai multe subgenuri ce incearca sa trezeasca ascultatorului sentimentul de razboinic si sa mentina vii traditiile, obiceiurile si povestile romanesti.

Trupa activeaza de 8 ani de zile. Am avut concerte atat in tara la festivaluri precum "'Wacken Open Air 2018'' unde s-a clasat pe locul 3 din 28 de trupe de pe mapamond,"Celtic Transilvania", "Metalhead Meeting", "Folk&Metal Fest"; cat si in strainatate la festivaluri precum "Lovech" si "Kavarna", din Bulgaria, "Folk Metal Fest", din Italia. Atasez un PDF cu informatii aditionale despre An Theos.

Link oficial An Theos: www.an-theos.com

 

Afis EV: 
Data: 
Joi, Octombrie 4, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.