Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Puiu Cretu

Puiu s-a nascut pe 16 august 19... in Slobozia!

    Aventura lui in lumea muzicii incepe cand era in clasa a 6-a, pleca intr-o tabara la mare si baiatul primarului din acea vreme avea in bagaj o chitara, iar prietenul nostru e angajat pe postul de solist vocal in tentativa de “trupa de vacanta", buna pentru reclama si agatat.

 

  

 

    Tot atunci face cunostinta pentru prima oara cu PHOENIX! Aude pentru prima oara de Negru Voda, Covaci, si de ce-i era bine mirelui in treaba cu mireasa!
Se intoarce in Slobozia, orasul lui natal, hotarat sa sparga toate canoanele tehnicii muzicale: isi confectioneaza singur o (asa-zisa) chitara, lucru care ii determina pe parintii lui sa-i cumpere una adevarata. Mergand la Casa Pionierului, la clasa de chitara, i se impune sa cante “normal”, ceea ce era mult peste puterile lui, el fiind stangaci!!!
    Asa ca isi ia chitara sub brat si se apuca sa invete singur!

   Ca stangacii!

   Era normal sa fie asa, toti predecesorii lui mai de soi, facusera acest lucru! Vezi Paul McCartney, Jimi Hendrix, etc…

 

In rest, veti afla mai multe despre concertele lui Puiu urmarind site-ul nostru.

Tag-uri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.