Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Corbu isi sarbatoreste majoratul in turneu

Body: 

Comunicat de presă
CORBU își sărbătorește majoratul în turneu 

Membrii Proiectul Corbu, inițiat și coordonat de Sergiu Corbu Boldor, liderul cunoscutei trupe de punk acustic folcloric medieval Ad Hoc, au pregătit o săptămână de concerte în Zalău, Cluj, București și un alt oraș surpriză. Evenimentul are ca scop sărbătorirea majoratului Patriciei Nicolae, toboșar în Proiectul Corbu, și apariția primului album Corbu, „Zbor spre rădăcini”, https://soundcloud.com/proiectulcorbu/sets/zbor-spre-radacini, care urmează să fie lansat în curând.   
Artiștii pot fi auziți și văzuți miercuri, 26 septembrie, la Zalău, în Charlieʾs, joi, 27 septembrie, la Cluj Napoca, în Le Général Café-Pub și sâmbătă, 29 septembrie, în București, la Clubul Țăranului Român. 
Componența Proiectului Corbu înseamnă: 
Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce, caval), Patricia Niculae (tobe), Florin Chirilă (chitară bass), Cristian Flavius Mocanu (pian, saxofon).

Proiectul muzical CORBU este un proiect direcționat spre un public divers, ceea ce oferă un plus de flexibilitate genului muzical abordat, stilul lor fiind definit ca disco easy hardcore folclorizat. Un proiect în care se împletesc stiluri muzicale diferite: compoziţii din folclor cu nuanţe de rock, jazz şi cu orchestraţie în stil disco.
„Ne mişcăm disco. Gândim hardcore. Avem rădăcini în folclor”, este deviza CORBU.  
Concertele CORBU sunt construite sub forma unor spectacole tematice în care muzica, textul şi momentele de expresivitate corporală menţin în permanenţă un dialog viu cu publicul.   

Sergiu CORBU Boldor este cunoscut pentru amprenta pe care și-a pus-o pe mai multe colaborări precum: Phoenix, Partizan, Dirty Shirt, Hara, dar și pentru proiectul Ad Hoc. În prezent este iniţiatorul şi coordonatorul proiectului muzical Corbu.
 
Ideea proiectului a pornit de la semnificațiile contradictorii pe care corbul le are în gândirea europeană, orientală și occidentală. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Astfel a luat naștere un personaj misterios și complex care dă și numele proiectului: CORBU.

Detaliile evenimentelor: 
https://www.facebook.com/events/2225689634319951/
https://www.facebook.com/events/2400391323311806/
https://www.facebook.com/events/244861512890138/

Pagina web:
http://panacorbului.ro/

Videoclip Corbu - Ziua de vară
https://www.youtube.com/watch?v=_9cEGbwJWTU
Official aftermovie:
https://www.youtube.com/watch?v=fpgvizGZGto
Official visual:
https://www.youtube.com/watch?v=obOe3S6fZOE

Pagina facebook:
https://www.facebook.com/search/pages/?q=corbu

Afis EV: 
Data: 
Joi, Octombrie 4, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.