Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ovidiu Mihailescu

    Nascut la Campina 11.05.1962

    Incepe sa cante la 17 ani! Se indragosteste de folk  ascultind LP-urile Mircea Baniciu – Tristeti provinciale si Valeriu Sterian – Secol 20.

    Din 1984 se alatura echipei de folkisti a “Cenaclului Voua” alaturi de care participala peste 300 de spectacole in tara… ca peste hotare nu se inventase inca… In 1987 termina facultatea ca inginer de transporturi cu repatritie la Satu Mare!

    In 1990 ianuarie debut tv la TVR Libera!:) cu melodia “Tanar si liber”.
    In 1993 locul 2 la festivalul de muzica folk “Om Bun” fara alte urmari…

    In 1994 Premiul Radio Cluj la festivalul Folk din localitatea Reghin unde Ada Milea i-a furat premiul cel mare.(si pe buna dreptate!)

 

 

    In perioada 1996-1999 (mutandu-se din Cluj in Bucuresti) participa la citeva editii ale emisiunii “Cutia de Rezonanta” la TVR2, emisiune realizata de Valeriu Sterian si Victor Socaciu. Deasemenea participa in acest interval la multe seri minunate de folk la Casa Eliad.

    In 2003 apare la editura “Nemira” volumul de versuri “Aici sunt anii Dvs”.

    Din 2005 pune bazele alaturi de Daniel Iancu,Dan Caramihai, Tedy Tudoroiu, Puiu Cretu, Eugen Avram, Marius Matache unei “academii” de folk numita “Zona de Mijloc” menita sa promoveze in randurile publicului tinar miscarea folk.

    In 2006 “Zona de Mijloc” devine “Gashkademia de folk” careia i se alatura Jul Baldovin, Alina Manole, Dani Fat, Nicu Zotta, Walter Ghicolescu, Grupul Fox din Calarasi,Mariana Butnaru,Stefan Mardare(Cri-gri).“Gashkademia” dadea concerte saptamanale in diferite cluburi.

 

In rest, veti afla mai multe despre concertele lui Ovidiu urmarind site-ul nostru.

Tag-uri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.