Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ducu Bertzi

Concert Ducu Bertzi & Friends

Până la sfârșitul anului, Ducu Bertzi participa săptămânal la manifestările folk organizate în stagiunea de spectacole a Casei Studenților. Paralel cu genul care l-a consacrat, a devenit în scurt timp membru permanent al grupului Coral SONG, sub bagheta regretatului Ioan Luchian Mihalea. Activitatea concertistică a acestei formații corale i-a oferit lui Bertzi posibilitatea de a fi remarcat atât în calitate de membru al corului, cât și ca solist de muzică folk. Prima înregistrare audio a fost realizată la Radiodifuziunea Română în noiembrie 1979, cu titlul Când s-o-mpărțit norocu'.

Adresa: 
Vama Veche
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Ducu Bertzi

Concert Ducu Bertzi la White Horse, în Costinești

White Horse Rock’n Roll Costinești vă invită joi, 28 iulie, ora 22,oo, la un emoționant concert de vară – Ducu Bertzi & Friends.
Ducu Bertzi & Friends este un proiect nou (lansat în primăvara lui 2015), care reia anumite piese ce l-au consacrat pe artist, dar include și melodii noi, într-un format și sound inedite.

Adresa: 
Costinesti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Ducu Bertzi & Friends

Concert Ducu Bertzi & Friends la Doors Club

Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - Ducu Bertzi

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.