Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Ducu Bertzi

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
White Horse Rock'n Roll
Pe data de: 
Joi, Iulie 28, 2016
Adresa: 
Costinesti
Rezervari si informatii la: 
-

Concert Ducu Bertzi la White Horse, în Costinești

White Horse Rock’n Roll Costinești vă invită joi, 28 iulie, ora 22,oo, la un emoționant concert de vară – Ducu Bertzi & Friends.
Ducu Bertzi & Friends este un proiect nou (lansat în primăvara lui 2015), care reia anumite piese ce l-au consacrat pe artist, dar include și melodii noi, într-un format și sound inedite.

Alături de Ducu Bertzi urcă pe scena de la WHITE HORSE ROCK'N ROLL COSTINEȘTI: Tavi Iacob (keybords) și Neculae Constantin (chitară și voce) - o frumoasă „reprezentare națională”: artiști din trei zone diferite ale țării, un mariaj fericit al geografiei muzicale: Maramureș (Ducu Bertzi), Oltenia (Tavi Iacob) și Moldova (Lae Constantin).

Intrarea este liberă! Info la tel.: 0763 66 16 22

White Horse Rock’n Roll din Costinești – o oază de tinerețe și muzică bună, locul în care Ducu Bertzi își regăsește frumoșii ani ai libertății creatoare:
„Să fiu tânăr, la Costinești, când răsare soarele!” – vezi interviul cu Ducu Bertzi (http://www.doorsclub.ro/interviews)

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.