Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Stefan Hrusca - Un copac cu flori

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
-
Pe data de: 
Luni, Aprilie 24, 2017
Marţi, Aprilie 25, 2017
Miercuri, Aprilie 26, 2017
Adresa: 
-
Rezervari si informatii la: 
-
Stefan Hrusca revine saptamana viitoare in Romania pentru recitalul folk “Un copac cu flori”!

Ștefan Hrușca revine in tara saptamana viitoare pentru trei concert deosebite: daca va e dor de  „Un copac cu flori” sau de  „Ochii tai”, “Frunze”  dar si de rascolitoarea „Ruga pentru parintii” nu pierdeti cele trei spectacolele in care veti regasi fiorul serilor de alta data si farmecul refrenelor fara varsta!

Programul este urmatorul: 
24 aprilie Timisoara – Opera Romana
25 Brasov - Centrul Cultural Reduta 
26 Deva - Teatrul de Arta

Drumul artistic al lui Stefan Hrusca a inceput in 1981, odata cu integrarea sa in cadrul legendarului Cenaclu Flacara. Intr-un interval de doar trei ani, cuprins intre intre 1981 si 1984 Stefan a strabatut tara in lung si in lat si a canat in peste 1000 de concerte, vocea sa calda mangaind inimile romanilor din toate regiunile geografice ale Romaniei.  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabila si aparitia de o simplitate distinsa,  Stefen Hrusca a devenit unul dintre cei mai iubiti folk-isti din Romania. Printre albumele sale de referinta se numara: „Ruga pentru parinți” (1984), „Urare pentru indragostiți” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), "Balade speciale"  (2007) si desigur, foarte indragitele discuri de colinde si cantece maramuresene. 

Daca in ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Stefan Hrusca au dobandit statutul de traditie a sarbatorilor de iarna romanesti, concertele de folk sunt adevarate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma raritatii si caracterului individual. 
Bilete pentru concertele de la Timisoara, Brasov si Deva se gasesc pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro si la sala de spectacol. 
 
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.