Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

FREAK SHOW: One-man-show cu FLORIN PIERSIC JR

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Opera Națională din Cluj
Pe data de: 
Luni, Noiembrie 2, 2015
Adresa: 
Cluj Napoca
Rezervari si informatii la: 
-

FREAK SHOW:,One-man-show cu FLORIN PIERSIC JR 
la Opera Națională din Cluj

Pentru prima dată în România, 13 personaje, un singur actor.

După succesul spectacolului SEX DRUGS ROCK AND ROLL, cu care a obținut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, FLORIN PIERSIC JR revine pe scenă cu spectacolul FREAK SHOW.
Luni, 2 noiembrie 2015, de la orele 19.00, spectatorii clujeni se vor reîntâlni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena Operei Naționale din Cluj, cu spectacolul FREAK SHOW. 
Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor - acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.
Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013. 

În 2014, FREAK SHOW a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați). 
FREAK SHOW a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra - Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara. 

Biletele au fost puse în vânzare la stand-ul Ticketnet din Cora Cluj, Polus Center  (magazinul Fitness Nutrition), la casa de bilete a sălii de spectacol sau online pe www.ticketnet.ro și www.biletmaster.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 15 lei – Cat.III, 30 lei – Cat.II, 40 lei – Cat.I și 50 lei pentru categoria VIP.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.