Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert HOLOGRAF

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Octombrie 14, 2016
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Doors Club dă startul unui nou sezon de concerte live

Unul dintre cele mai frecventate cluburi de muzică live, ce aduce în fața publicului de fiecare dată artiști de top, nume de referință din industria muzicală autohtonă, dar și artiști internaționali, Doors Club oferă și anul acesta spațiul de care ai nevoie pentru a te simți excelent. Cu o vechime de peste 10 ani în peisajul constănțean, Doors Club păstrează tradiția evenimentelor de succes, numărându-se printre cele mai căutate cluburi din România.  
Vineri, 14 octombrie, constănțenii vor avea prilejul să asiste la concertul extraordinar al trupei HOLOGRAF. 
Primele trupe rock apărute în România au fost trupe studentești, iar primele festivaluri ale acestui gen au fost la rândul lor studentești. Și trupa Holograf și-a pus bazele tot în perioada studenției, trecând prin mai multe etape în ceea ce privește componența, dar și influențele muzicale - în anii '90 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern. În prezent, Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hituri. 
„Să nu-mi iei niciodată dragostea”, pentru că… „viața are gust” și aici, și „dincolo de nori”, dar, mai ales, la Doors Club vineri, 14 octombrie.
Concertul este anunțat la ora 24:00. Biletele se achiziționează în avans, de la sediul clubului, luni-joi, între orele 12:00-17:00. Prețul unui bilet este 80 de lei. Info la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.