Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Anti-Valentine’s Day cu Țapinarii și Fără Zahăr

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Duminică, Februarie 14, 2016
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Anti-Valentine’s Day cu Țapinarii și Fără Zahăr la Doors Club
Pentru seara de 14 februarie, ora 20,30, Doors Club pregătește, așa după cum s-a înrădăcinat tradiția, un concert cu două trupe de muzici fără limite când vine vorba de ironie și umor sănătos: Țapinarii și Fără Zahăr! Trupa vocal instrumentală de două voci și o chitară – Țapinarii - cântă folk alternativ fără influențe. Singura trupa care are un turneu național Anti-Valentine's Day, turneu ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Au 9 materiale discografice - cele mai recente - best of -ul  „2010 ani de folk alternativ" apărut în 2010 și editat de Jurnalul Național în 50.000 de exemplare și „Visul Românesc", editat în 2013 în 20 000 de exemplare de Academia Cațavencu și reeditat anul acesta.
Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor ce abordează mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Stilul formației se construieste parodiind mediul rural în contextul tendințelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenități, telenovele, știri cu crime și violuri, manelism etc. Bobo Burlacianu și Bobi Dumitraș sunt moldoveni de Dorohoi și nu-și uită nici graiul și nici atitudinea când urcă pe scenă!
Împreună - Țapinarii și Fără Zahăr - construiesc un show de muzică, umor și stand-up pe care nu trebuie să-l ratați! 
Duminică, 14 februarie, ora 20,30.
Prețul unui bilet este 35 de lei.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.