Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ziua Limbii Romane cu Zdob si Zdub

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Parcul Titan
Pe data de: 
Duminică, August 31, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Ziua Limbii Române va fi sărbătorită duminică în Parcul Titan printr-o serie de evenimente, precum o expoziție dedicată lui Constantin Brâncoveanu și Dimitrie Cantemir, un moment de muzică clasică și un concert al trupei Zdob și Zdub.
 
Manifestarea, aflată la cea de-a II-a ediție, este organizată de Centrul Cultural Casa Artelor și face parte din programul "Zilele Multiculturalității" din sectorul 3.
 
Expoziția în aer liber de istorie și artă românească "Brâncoveanu și Cantemir" va deschide la ora 18,00 evenimentul Ziua Limbii Române. Invitatul special este basarabeanul Eugen Doga, creatorul muzicii din filme precum "Maria Mirabela", "Anna Pavlova", "Șatra", "Patul lui Procust" și "Lăutarii".
 
De la ora 18,30, publicul este invitat la un regal muzical. Concertul extraordinar "Muzica Tinereții Noastre", prezentat pentru prima dată în aer liber, într-un parc din Capitală, va fi susținut de Eugen Doga împreună cu Orchestra Simfonică București, dirijată de Tiberiu Soare. Acestora li se alătură grupul coral Accoustic, dirijat de Daniel Jinga, avându-i ca soliști pe soprana Ana Cebotari și tenorul Andrei Lazăr. Concertul include piese celebre semnate de compozitorul basarabean.
 
Ziua Limbii Române în Parcul Titan se va încheia la ora 20,00 cu un concert al trupei Zdob și Zdub, urmat de un foc de artificii.
 
Organizatorii îi invită pe spectatorii care vor participa la acest eveniment din Parcul Titan — Parcul Artelor să aducă în dar o carte în limba română pentru școlile din Republica Moldova.
 
La aceste evenimente este așteptat să participe și primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiță. Intrarea este liberă.
 
Ediția Zilei Limbii Române din 2013 a avut aproximativ 10.000 de spectatori și a fost dedicată operei și personalității lui Mihai Eminescu.
 

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.