Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ziua Internațională antidrog

Body: 

CIADO marchează Ziua Internațională antidrog 
printr-o serie de evenimente specifice

Cu ocazia Zilei Internaționale Antidrog, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului CIADO România, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici și Asociația Culturală de Teatru Muzică și Film “Dracula” organizează o serie de evenimente specifice: spectacolul “Gașca Zurli Show” în cadrul programului național cultural “Artă contra Drog”; lansarea cărții “De ce CIADO?”; expoziția de fotografie și Conferința “Administrația publică, pilon central al Strategiei naționale antidrog”. 

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 11:00, la Teatrul de Vară “Mihai Eminescu” (fostul Teatru “23 August”, în Parcul Național) va avea loc evenimentul “Gașca Zurli Show”. Spectacolul susținut de cea mai îndrăgită trupă de teatru pentru copii, Gașca Zurli, face parte din Proiectul național cultural “Artă contra Drog”. Proiectul se derulează de 10 ani și are ca scop informarea publicului asupra asupra riscurilor asociate consumului de droguri, prezentând actul artistic ca o variantă educativă și plăcută de petrecere a timpului liber. Cu această ocazie, părinții vor fi informați asupra riscului consumului de droguri. 

Publicul va putea admira, de asemenea, o expoziție de fotografie “Artă contra Drog”, care va cuprinde imagini reprezentative surprinse la evenimentele derulate în cadrul programului.

Luni, 27 iunie, de la ora 10:00, la sediul Primăriei Sectorului 2, CIADO  România organizează Conferința “Administrația publică, pilon central al Strategiei naționale antidrog”. Cu acest prilej, va fi lansată cartea “De ce CIADO”?

Parteneri: Primăria Municipiului București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Primăria Sectorului 2, Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, Consiliul Municipal al Elevilor, Parlamentul Tinerilor și Guvernul Tinerilor din sectorul 2. 

Ziua internațională împotriva consumului și traficului ilicit de droguri este marcată, an de an, pe 26 iunie, pentru a crește gradul de conștientizare a problemei majore pe care o reprezintă drogurile pentru societate. Hotărârea a fost luată ân 1987, de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.

Afis EV: 
Data: 
Vineri, Iunie 24, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.