Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

VITA de VIE - concert acustic

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Joi, Martie 31, 2016
Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-

BestMusic Live Concerts te invita joi, 31 martie de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru o seara de magie alaturi de showul acustic al trupei Vita de Vie !

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea

Bucurestenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta cel mai recent album al lor, “Acustic” lansat in 2013 la Teatrul National din Bucuresti dar si pentru a va oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucuresti.

Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 20 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing?

Biletele pentru showul Vita de Vie acustic se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 39 de lei, cu loc la masa sau fara loc, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
- 50 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32.

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.