Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Vița de Vie - Lansarea noului album

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Sâmbătă, Octombrie 29, 2016
Adresa: 
Parcul Carol - Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Vița de Vie lansează pe 29 octombrie noul album

 

             Anul 2016 este pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa anunță că menține, în continuare, starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, se va lansa următorul album printr-un concert care va avea loc tot la Arenele Romane. Un eveniment marca Dark Side Entertainment.

             Și dacă tot e sărbătoare, primele 500 de bilete pot fi achiziționate cu 50 lei, următoarele 500, cu 60 de lei, iar următoarele 500, cu 70 de lei. 

Biletele pot fi gasite pe www.ambilet.ro si in ziua concertului, la intrare.

 „Noul album Vița de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze”, spune Adrian Despot

 
Vița de Vie înseamnă:

Adrian Despot | Sorin Pupe Tănase | Cezar Popescu | Adrian Ciuplea | Mihai Ardelean

facebook.com/vitadevie 

youtube.com/vitadevieofficial

vdv.umusic.ro

 

Discografia VDV:

1997 – lansare album de debut: RAHOVA

1999 – lansare album nr 2: FENOMENTAL

2001 – lansare album nr 3: EXXTRA

2002 – lansare album nr 4: DOI

2004 – lansare album nr 5: 9704

2007 – lansare album nr 6: EGON

2010 – lansare album nr 7: FETISH

2013 – lansare album nr 8: ACUSTIC


Tip bilet    Pret
Early Bird I (primele 500 de bilete)     50.00  lei
Early Bird II (urmatoarele 500 de bilete)     60.00  lei
Acces General (ultimele 500 de bilete)     70.00  lei
La intrare, in ziua concertului    T.B.A.

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/imaginea/public_html/domenii/concerteazi/sites/all/modules/smtp/smtp.phpmailer.inc' (include_path='.:/opt/alt/php55/usr/share/pear:/opt/alt/php55/usr/share/php') in /home/imaginea/public_html/domenii/concerteazi/includes/bootstrap.inc on line 3179