Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Vița de Vie deschide Stagiunea muzicală estivală

Body: 

Vița de Vie deschide Stagiunea muzicală estivală 
Ediția a XI-a – 51 de concerte în Parcul „Al I. Cuza”

Primăria Sectorului 3 organizează, în perioada 3 iunie – 25 septembrie, Stagiunea muzicală estivală. Cea de-a XI-a ediție se va desfășura pe parcursul a patru luni, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în Parcul „Al.I.Cuza”, la Foișorul de lemn de pe aleea principală.

Bucureștenii vor avea parte de 51 de concerte din diferite genuri muzicale. Toate producțiile vor fi live și se vor organiza în Parcul „Al I. Cuza”, la foișorul de lemn, acces din str. Baba Novac, intersecție cu str. Cîmpia Libertății. Astfel, concertele de vineri se vor desfășura în intervalul orar 20:30 – 21:30 și vor cuprinde concerte de muzică folk, jazz-blues, rock acustic. Spectacolele organizate în zilele de sâmbătă și duminică vor avea loc în intervalul orar 18:00 – 20:00 și vor cuprinde: muzică populară românească, muzică românească veche, piese celebre din muzica universală, fanfară, muzică de film, muzică de promenadă, valsuri, polci etc. 

Concertele de vineri au intrat în programul Stagiunii muzicale estivale anul trecut. Cadrul intim oferit de Foișorul de lemn a creat o apropiere specială între artiști și public. Programul de vineri al ediției a XI-a va cuprinde concerte  Partizan, Sarmalele Reci, Mihai Mărgineanu, Marius Bațu, Alexandra Ușurelu, Emy Drăgoi, Maria Răducanu, Zoia Alecu etc. Programul fiecărui week-end va fi comunicat săptămânal.

Stagiunea muzicală estivală începe vineri, 3 iunie, ora 20:30, cu concertul acustic al trupei Vița de Vie, iar sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18:00 va concerta Orchestra „La musica”. 
Accesul publicului la eveniment este liber.

Afis EV: 
Data: 
Vineri, Iunie 3, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.