Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Turneu Alina Manole

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Various
Pe data de: 
Marţi, Martie 3, 2015
Miercuri, Martie 4, 2015
Joi, Martie 5, 2015
Vineri, Martie 6, 2015
Sâmbătă, Martie 7, 2015
Duminică, Martie 8, 2015
Adresa: 
-
Rezervari si informatii la: 
-

6 by Alina Manole 
Turneu si concert aniversar de primavara


6 orase intr-o calatorie muzicala de inceput de martie si un concert aniversar al Lunii Patrate care anul acesta implineste 6 ani – iata cum arata perioada 3-12 martie pentru Alina Manole, inventatoarea singurei planete muzicale pe care au loc si indragostitii, si amantii, si prietenii invizibili, si carabusii, si – mai ales – iubirile reale si adevarurile greu de spus cu voce tare!

Cu o muzica de poveste, reusind sa transforme orice loc de concert intr-o sala magica, cu subiecte tabu pe care le abordeaza mai ales cu ironie si umor, Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana. Dincolo de armonii, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii. Lucru usor de observat atat in aparitiile live cat si in cele 4 materiale discografice scoase din 2009 si pana in prezent (“Luna Patrata”, “Cu drag”, “Dragoste in 3”, “Fericirea de Luni”)

Insotita de muzicieni extraordinari din zona de jazz, artista si-a creat un stil original, fapt care o face greu de incadrat intr-un gen anume. Initial si-a definit singura stilul, pentru usurinta etichetarii de catre presa, ca fiind “folk-jazz”. Mai nou, muzica sa si constructiile sale de show sunt numite de catre spectatori sau critici “stilul Alina Manole”. 

Calatoria muzicala de la inceputul lunii martie o va duce, in formula de trio, in 6 orase cu gust bun muzical: 


Marti, 3 martie – Brasov – Hokey Pub
Miercuri, 4 martie – Targu Secuiesc – Cafe Jazz
Joi, 5 martie – Piatra Neamt – Pub KMO
Vineri, 6 martie – Botosani – Chrome Bar
Sambata, 7 martie – Roman – Casa Veche 
Duminica, 8 martie, Iasi – Underground Pub 


Concertul aniversar al Lunii Patrate - “6 by Alina Manole” - va avea loc in Bucuresti, la Hard Rock Cafe. Formula de scena este una completa (cvintet) iar concertul va aduce spectatorilor bucuria aparitiei pe scena si a unor invitati asupra carora insa secretul este deocamdata pazit cu mare grija. Biletele s-au pus deja in vanzare prin iabilet.ro si direct la Hard Rock Cafe! 

Mai multe informatii despre artista pot fi aflate accesand urmatoarele linkuri:
www.alinamanole.ro
http://facebook.com/AlinaManoleOficial

Va lasam cu o piesa de Luni :)
https://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.