Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Trupa Cargo a făcut încă un concert de succes, vineri seara, la Sala Palatului

Body: 

Trupa Cargo a făcut încă un concert de succes, vineri seara, la Sala Palatului

 

Trupa Cargo a făcut încă un concert de succes, la Sala Palatului

Așa cum au promis, rockerii au invadat Sala Palatului vineri seara, pe 30 martie, pentru a sărbători, împreună cu trupa lor de suflet, cei 33 ani de carieră de succes Cargo.

Primii care s-au încolonat spectaculos în fața sălii de concert au fost motocicliștii, pe care îi puteai remarca și la concert cu ușurință datorită atitudinii discrete și a expresiei de nostalgie încremenită pe fețe. 

Spectacolul a fost deschis cu simpaticii adolescenți de la trupa Revolver. Apoi, cu mic, cu mare, câteva mii de oameni au trecut împreună cu Cargo prin stări de emoție, entuziasm și amintiri răscolite, cântând cu convingere și bucurie vers cu vers din piesele adolescenței lor, precum ”Clasa muncitoare”,”Doi Pași”, ”Ziua Vrăjitoarelor”, ”Ana” sau ”Nu mai am țigări”. 

La cel mai recent hit Cargo, ”Romanie, te strig”, toată sala a fost cuprinsă de patriotism și respect, ridicându-se în picioare cu telefoanele pornite și ochii umezi. Mii de tineri, umăr la umăr cu alte două generații de rockeri, cu privirile pline de hotărâre și speranță, au intonat la unison vers cu vers din ”Românie, te strig”: ”Dacă gândul îți este ca vorba/ Și trăiești așa cum gândești/ Dacă pâinea-i mai dulce acasă /Ești român, orice limbă vorbești”.

Pe lângă repertoriul consistent, cu mesaje ferme și revoluționare, trupa Cargo ne-a mai surprins vineri seară și cu o producție spectaculoasă, constând în proiecții, lumini și chiar suspendarea a doi membri din trupă, la 2 metri deasupra scenei. Pe toată durata melodiei ”Romanie, te strig”, pe fundalul scenei a tronat tricolorul românesc.

Solo-ul de chitară executat de Adrian Bărar, precedat de un back-to-back de percuție între Octavian Pilan și Cristi Rațiu Acidutzu, în calitate de invitat special, la fel ca și Ramon Radosav, mutat de mulți ani la New York, au făcut din concertul din 30 martie 2018, de la Sala Palatului, un spectacol rock autentic complet, plin de forță și emoție, pe care mebrii trupei Cargo, dar și prietenii și fanii lor și-l vor aminti cu siguranță multă vreme de acum încolo.

Autor: HTag PR

Credite foto: Petru Ivu

Afis EV: 
Data: 
Duminică, Aprilie 1, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.