Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

TRUPA ASEMIC ISI SCHIMBA COMPONENTA

Body: 

TRUPA ASEMIC ISI SCHIMBA COMPONENTA

Salutare tuturor! 

In ultima perioada, dupa cum ati observat probabil, am avut o activitate oarecum restransa din punct de vedere concertistic. In primul rand, ne-am concentrat pe compus piese noi de pe albumul pe care il pregatim pentru vara anului viitor. Un alt motiv, insa, a fost si o lipsa acuta de timp si resurse prin care am trecut cu totii. 
Din pacate, programul si timpul foarte limitat din ultima vreme au dus la despartirea lui Tudor Scanteie de Asemic. Vom colabora pe viitor cu Tudor atunci cand timpul ne va permite si trebuie sa spunem din capul locului ca Tudor Scanteie este responsabil in mare masura de soundul si evolutia noastra ca si trupa, fapt pentru care ii ramanem recunoscatori.
Insa, avem si o veste buna in toata aceasta poveste:
Avem un chitarist nou, cu care rezonam din toate punctele de vedere si cu care vom face o treaba excelenta. Pregatiti-va pentru noul material si mai ales pentru urmatorul concert din decembrie in care ne puteti vedea in noua formula.

Asadar, sa-i uram bun venit in Asemic lui Andrei Alexandru Bogdan!


Asemic inseamna:

Liviu Maxim - drums, 
Alexei Nichiforof - bass guitar, 
Vlad Datcu - guitar
Andrei Alexandru Bogdan - guitar 

Afis EV: 
Data: 
Marţi, Octombrie 11, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.