Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

TROOPER lanseaza noul album 'In ziua a opta'

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub
Pe data de: 
Sâmbătă, Noiembrie 5, 2016
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

Trooper lanseaza noul album, 'In ziua a opta'


La aproape trei ani de la lansarea precedentului album de studio, „Atmosfera”, Trooper revine cu cel de-al optulea album: „In ziua a opta”. Noul album este inspirat de cele mai mari probleme pe care societatea in care traim le pune oamenilor in fiecare zi: coruptie, minciuna, ura, deziluzie.
Referindu-se la tematica noului album, Oscar spune: „Traim vremuri urate. In ciuda progreselor pe care omenirea le face in plan tehnologic, moral ne afundam din ce in ce mai mult intr-un nou Ev Mediu. Unul  intunecat, in care cele mai urate cosmaruri incep sa prinda viata. Am incercat sa surprindem pe acest album toate aspectele vietilor noastre care ne indeparteaza tot mai mult de noi, de cei pe care ii iubim, de tot ceea ce ne defineste ca Oameni. ” 

Pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00 Trooper va lansa noul material discografic printr-un concert maraton de aproximativ 3 ore. Din playlist vor face parte piese de pe toate albumele formatiei, alaturi de cele cunoscute publicul va avea parte si de cateva surprize muzicale dar si audio-vizuale. 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP. 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.