Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

TROOPER - 20 - Concert aniversar

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Sâmbătă, Aprilie 25, 2015
Adresa: 
Parcul Carol, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

În data de 25 aprilie, Trooper vor sărbători 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

Pentru concertul din 25 aprilie, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Despre acest eveniment major în viața trupei, Alin „Coiotu'” Dincă a declarat: „Vrem ca la aniversarea noastră să îi avem alături pe cât mai mulți dintre oamenii care ne-au sprijinit cu atâta ardoare în toți anii. Avem prieteni care ne urmăresc activitatea încă de la primul concert și avem prieteni care nu au încă vârsta formației noastre. Îi așteptam alături de noi înziua de 25 aprilie. Vrem să scriem istorie împreună cu ei si să ne bucurăm că, în peisajul ăsta total neprielnic rock-ului, o trupă a reușit să supraviețuiască 20 de ani... primii 20 de ani! Vreau să văd Arenele Romane pline de oameni 'Tari ca Muntii'!”

Prețul biletelor rămâne unul foarte accesibil; astfel, vor exista două categorii:

Intrare generală – 10 lei
Meet & greet –NUMAR LIMITAT – 19,95 lei (1995 fiind anul în care a fost înființată formația). 

Biletele pot fi achiziționate începând cu data de 3 martie, de pe www.eventim.ro și www.iabilet.ro .

Afis: 
Feed: 
Feed

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.