Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

teatrulaterasa

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
TERASA PARCUL CAROL
Pe data de: 
Vineri, Iulie 4, 2014
Adresa: 
PARCUL CAROL
Rezervari si informatii la: 
-
Bucurestenii au parte de #teatrulaterasa si in luna iulie!
VINERI, 4 IULIE, ora 21:00
LOCATIE: TERASA PARCUL CAROL   Adresa:  Parcul CAROL
TEATRUL INDART - ”Aventura in patru” de Ion Bogdan Martin
Proiectul #tearulaterasa lupta cu ploile si in luna iulie! Actorii Teatrului InDArt isi muta scena la Terasa Parcul Carol. Asadar vineri, pe 4 iulie, incepand cu ora 21, bucurestenii vor avea ocazia de a se bucura de o comedie proaspat scoasa din cuptor, "Aventura in patru", al carei autor contemporan - si autohton! - este Ion Bogdan Martin. Din distributie fac parte Catalin Stelian, Adelina Mihalcea, Silvia Gagu, Robert Neagoe si Cristina Diaconescu. Decorul a fost conceput de Gabi Izvoranu, iar de muzica si efecte sonore se ocupa Radu Florea si Dan Simion. Regizor: Bogdan Gagu.
#teatrulaterasa este un proiect initiat in luna iunie de Teatrul InDArt, ce cauta sa "impace" teatrul cu anotimpul de vara, care este cunoscut ca fiind o perioada cu activitate culturala scazuta. Teatrul  InDArt este o trupa de teatru de actori profesionisti, care pune in scena piese de 8 ani si s-a bucurat de colaborari cu actori de pe scenele Teatrului National, Notara si Evreiesc. Printre proiectele Teatrului InDArt se numara Trupa RunAway si Alege-ti povestea. Pentru mai multe detalii despre trupa si proiectele sale:
Facebook/TeatrulIndartOficial
Facebook/alegetipovestea
 
Biletul de acces la spectacol costa 20 de lei si se poate cumpara de la terasa.
REZERVARI: 0727.022.815
Va asteptam cu drag sa va bucurati de #teatrulaterasa!
Partenerii Media: Radio Romania Cultural, Radio Romania 3NET-Florian Pitis, Radio Deea, Radio PRO Diaspora, WideOpenMedia, TV CITY, Port.ro, Metropotam, Teatral.ro, SapteSeri, GoingOut, Cinemagia, OrasulMeu, VinsiEu, Concerte-azi, Bucharest-Guide, AeAgency, PromoBicicleta, Qwellman
 
Pentru detalii privind proiectul contactati:
Bogdan Gagu - Project Manager
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.