Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Teatru in aer liber

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Casa Universitarilor
Pe data de: 
Duminică, Septembrie 14, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Teatru in aer liber la City Forest
 
14 septembrie 2014, City Forest
Casa Universitarilor, ora 20:00
Dionisie Lupu 46
 
Duminica, 14 septembrie, ora 20:00, Teatrul InDArt va porni intr-o Aventura in 4 pe scena City Forest. Piesa, scrisa de Ion Bogdan Martin, impleteste doua povesti de iubire care, gravitand in aria comicului de limbaj si de situatie, par a nu avea nici o similitudine. Insa privind cu atentie personajele, realizam ca sunt asemenea noua tuturor, nici mai bune, nici mai rele, dragostea fiind elementul comun care le lumineaza existenta. Doua povesti care indeamna la reflexie cu zambetul pe buze.
 
Distributia:
Catalin Stelian
Adelina Mihalcea
Silvia Gagu
Robert Neagoe
Cristina Diaconescu
 Regia: Bogdan Gagu
Scenografia: Gabi Izvoranu
Sound FX & Music: Radu Florea si Dan Simion
 
City Forest este o imbinare indrazneata intre idei de petrecere a timpului liber in oras, precum shopping-ul de articole inedite si handmade, participarea la evenimente (concerte, teatru, filme si scurtmetraje, expozitii, dar si workshopuri si instalatii artistice surprinzatoare ), socializatul la o terasa fistichie, laolalta cu posibilitatea de a face toate acestea in mijlocul naturii. Este un mix urban de relaxare si distractie, de creativitate si dezvoltare personala, de shopping si activitatii outdoor, toate acestea intr-o locatie faimoasa si ultra centrala: Casa Universitarilor Bucuresti.
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.