Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Tanin deschide concertul slovenilor de la Carnifliate

Body: 

Tanin deschide concertul slovenilor de la Carnifliate

Formatia bucuresteana Tanin sustine primul concert de anul viitor pe 18 ianuarie, in Club Presa. Deatherii au fost alesi sa deschida o seara care de pea cum se anunta zdrobitoare!

TANIN (death metal/Bucuresti)
https://web.facebook.com/t4nin/ 

Formatie melodic death metal cu pasaje depresive, black si old school, Tanin este una din cele mai tinere formatii de gen, cu o ascensiune foarte rapida in doar doi ani de activitate! Pe 18 ianuarie vom avea live atat primul lor EP, "A New Journey", cat si cateva piese noi, in premiera live! 

Tanin exploateaza foarte mult stilul death metal, integand elemente atmosferice, unde agresivitatea devine apasatoare si reala iar agonia iti penetreaza creierul, senzatia de contopire cu realitatea sustragandu-te de la abordarea clasica a instrumentelor, a masurilor clasice si introducandu-te intr-o lume a demonilor si a razboaielor inutile. Vocea are o abordare aparte, punctand pasajele rapide pe chitara si atmosfera, pastrand insa acel ritm constant pe care nu-l poti controla.

Preluat din mitologia etrusca, demonul Tanin este alegerea perfecta pentru a deschide concertul Carnifliate din 18 ianuarie, din Club Presa. 

-------------------------

PRESA PUB (Str. Culmea Veche nr. 2, Bucuresti).

Miercuri 18 ianuarie 2017, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 15 lei (de vanzare doar in seara concertului)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Eveniment sub egida Metal Under Moonlight, editia a 66-a.

Afis EV: 
Data: 
Joi, Ianuarie 5, 2017
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.