Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

TAKE , IANKE SI CADIR

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Palatul National al Copiilor
Pe data de: 
Miercuri, Octombrie 14, 2015
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

TAKE , IANKE SI CADIR
Miercuri, 14 oct. ora:20:00, Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor)
SPECTACOL  ANIVERSAR-NICULAE URS- 65 ANI DE VIATA, 40 DE ANI DE TEATRU!
 
 Una dintre cele mai populare creații ale dramaturgiei româneşti, piesa „Take, Ianke şi Cadâr” de Victor Ion Popa, va putea fi văzută de iubitorii de teatru din Bucuresti, într-o interpretare deosebită, cu Ioan Gyuri Pascu într-un rol principal.
Într-un mic orăşel de provincie de la începutul secolului al XIX-lea, trei negustori – un evreu un român şi un turc (Niculae Urs, Doru Ana si Ioan Gyuri Pascu) -, prieteni de o viaţă, îşi împart clientela. Fata evreului și băiatul românului se îndrăgostesc, dar povestea de dragoste a acestora este, în concepţia taţilor lor, absolut imposibil de împlinit.
Bătrânul Cadâr, interpretat în acest spectacol de Ioan Gyuri Pascu, veşnic îndrăgostit şi mereu pus pe șotii, face însă în aşa fel încât istoria să aibă un final fericit. Atmosfera cordială se va putea materializa și printr-o „contopire” a… celor două prăvălii.
Piesa lui Victor Ion Popa are un puternic mesaj uman, e plină de umor, o piesa cu replici antologice, ce a obţinut întotdeauna succesul de public.
Alături de Ioan Gyuri Pascu îi mai puteți vedea pe Niculae Urs, Doru Ana, Constantin Cojocaru/Marian Lepadatu,Maria Junghietu, Ioana Ancea şi Andrei Roşu.
 
Spectacolul, regizat de Doru Ana, va avea loc în sala mare a Teatrului Tineretului (Palatul National al Copiilor)
 
Pret bilet: 50 lei 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.