Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Străini în noapte

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Teatrul National Bucuresti
Pe data de: 
Luni, Octombrie 12, 2015
Luni, Noiembrie 16, 2015
Adresa: 
Sala Studio
Rezervari si informatii la: 
-

FLORIN PIERSIC și MEDEEA MARINESCU 
înregistrează un nou record cu piesa de teatru
 ”Străini în noapte”

Având la activ sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă în toată ţara, piesa de teatru ”Străini în noapte”, regizata de marele maestru Radu Beligan, nu se abate de la succes nici în acest sezon, clasându-se și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru. 
 Îndrăgiții actori Florin Piersic și Medeea Marinescu revin pe scena sălii Studio a Teatrului Național București, în data de 12 octombrie, de la ora 20:00. Vestea reluării acestei comedii remarcabile, a declanșat reacții excelente în rândul publicului spectator. Așa se face că, în numai 3 săptămâni s-au epuizat toate biletele, iar organizatorii au decis să anunțe data  următoarei reprezentații. 
Prin urmare, cei doi străini in noapte vor juca în rolurile persoanjelor pline de farmec și umor și  pe 16 noiembrie, la Teatrul Național București, de la ora 20:00, iar biletele se pot achiziționa la prețul de 100 lei de la casa de bilete a sălii de spectacol, de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shooping Center etj.2, din magazinele Inmedio, Oficiile Poștei Române, Librăria Mihai Eminescu sau Cărturești, precum și online accesând www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro și www.bilet.ro.
Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru, pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești, când ești în sală.
 În piesa ”Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.
Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului și chiar el mărturisea că simte că întinerește atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potrivește, este o comedie romantică cu răsturnări de situație, minciună, seducție și o lecție despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce și-a propus în viață, iar Julietta este femeia care vrea să obțină ce își propune, să-și recapete o parte din viața pe care a pierdut-o în tinerețe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.