Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Stonelight lansează primul album: "Into The Unknown"

Body: 

Stonelight lansează primul album: "Into The Unknown"

Dupa 3 ani de activitate live și câțiva ani buni de lucru, Stonelight are plăcerea să vă prezinte "Into The Unknown" – debutul discografic al trupei! Lansarea va avea loc în această toamnă, pe 11 noiembrie, intr-o locatie ce va fi anunțată în curând.

"Așteptarea a luat sfârșit atât pentru noi, cât și pentru prietenii trupei, iar pe data de 11 noiembrie vă invităm să ne vedeți live, să vă bucurați alături de noi și să trăim impreună aceeași energie la concertul de lansare a primului nostru album!"

Concertul va cuprinde un setlist variat, care va conține atât piesele care nu pot lipsi de la concertele marca Stonelight, dar și piese care nu au părăsit incă sala de repetiții. Iar pentru ca seara să fie de neuitat, alături de Stonelight vor urca pe scenă și o serie de invitați speciali!

In scurt timp vor fi anunțate toate detaliile legate de lansarea disc-ului "Into The Unknown"

Afis EV: 
Data: 
Sâmbătă, Septembrie 3, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.