Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

STING - 57th & 9th TOUR

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Sala Polivalenta
Pe data de: 
Marţi, Octombrie 17, 2017
Adresa: 
Cluj - Napoca
Rezervari si informatii la: 
-

STING - 57th & 9th TOUR

STING – IN CONCERT PENTRU PRIMA DATA IN CLUJ – NAPOCA!

– Dupa concerte sold out in America de Nord, Europa si America de Sud, noi show-uri in Asia

 plus numeroase prezente programate in cadrul unor festivaluri europene -

TURNEUL MONDIAL STING – 57TH & 9TH CONTINUA

CU NOI CONCERTE IN EUROPA CONFIRMATE PENTRU SEPTEMBRIE SI OCTOMBRIE, INCLUSIV IN ROMANIA:

17 octombrie, Sala Polivalenta – Cluj-Napoca

Anul acesta, Sting va canta pentru prima data in Transilvania. Artistul revine in Romania cu un nou concert din care nu vor lipsi greatest hits, ce va avea loc pe 17 octombrie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Spectacolul este inclus in turneul 57th & 9th si promoveaza lansarea celui mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock cu acelasi nume. Pentru acest show, Sting va fi insotit de un live band din care fac parte Dominic Miller, chitarist - unul dintre cei mai vechi colegi de scena ai artistului, Josh Freese (tobe) si Rufus Miller (chitara), alaturi de Joe Sumner ca invitat special, dar si de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Turneul cu puternice influente rock care a inceput in America de Nord in luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de orase din Europa, America Centrala si de Sud si Asia, primind recenzii deosebite din partea fanilor si a criticilor deopotriva. 

Turneul 57th & 9th este promovat de Live Nation Global Touring, produs de Cherrytree Management si RZO Entertainment. Concertul din Romania este organizat de Emagic.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se vor pune in vanzare pe data de 15 iunie, joi, ora 10:00 pe www.eventim.ro, insa membrii fan clubului Sting vor avea posibilitatea sa isi achizitioneze biletele mai devreme, incepand de marti, 13 iunie, detalii complete despre cum vor putea face acest lucru fiind disponibile pe site-ul www.sting.com/tour.

Cei care nu vor sa rateze intalnirea cu celebrul artist, programata pentru toamna acestui an la Cluj-Napoca, au la dispozitie sase categorii de bilete dintre care sa aleaga, preturile variind in functie de distanta fata de scena: 146 de lei – zona de acces general, care ofera acces in picioare, 226 de lei, 256 de lei, 286 de lei, 346 de lei – zona Golden Circle, cu acces in picioare, pentru care se poate achizitiona bilet cu optiunea de Early Entry, la pretul de 703 lei, si 467 de lei. La acestea se mai adauga si un numar limitat de hot seats disponibile la pretul de 823 de lei. Biletele hot seats ofera acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sala, precum si un pachet special ce contine: o legitimatie suvenir din partea turneului Sting, un cadou si chiar posibilitatea de a intalni cativa dintre membrii echipei lui Sting. Toate biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro precum si in retele afiliate, respectiv: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti, Humanitas si Diverta, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

Concertul, care marcheaza prima vizita a artistului la Cluj-Napoca, in Transilvania, este inclus in turneul intitulat 57th & 9th, ce promoveaza noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influente rock. Materialul discografic poarta acelasi nume, fiind intitulat astfel dupa intersectia pe care Sting o parcurgea zilnic in drumul sau catre studioul unde inregistra noile piese.

Turneul a inclus pana in prezent peste 50 de orase din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicala internationala. Mai multe detalii despre programul complet al turneu sunt disponibile si pe site-ul: www.sting.com/tour.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.