Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Stefan Hrusca - Turneu Aniversar - Sara Craciunului Nost'

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Teatrul National Bucuresti
Pe data de: 
Luni, Decembrie 19, 2016
Adresa: 
Sala Mare
Rezervari si informatii la: 
-

In perioada noiembrie – decembrie Stefan Hrusca aniverseaza, printr-un turneu national, faptul ca de 25 de ani incalzeste inimile romanilor cu cele mai frumoase colinde.  Vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna, se va face auzita de-a lungul si de-a latul tarii si va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti. 

Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar! În luna decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti. 

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului. 

Aşadar, nu pierdeţi o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră. 


Datele confirmate sunt urmatoarele: 
12 decembrie – Pitesti, Teatrul Alexandru Davila, ora 17.00
13 decembrie – Tulcea, Teatrul Jean Bart, ora 17.00
13 decembrie – Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 20.00
14 decembrie – Buzau, Sala Teatrului George Ciprian, ora 17.00
14 decembrie – Ploiesti, Sala Teatrului Toma Caragiu, ora 20.00
15 decembrie – Craiova, Teatrul National Marin Sorescu, ora 20.00
16 decembrie – Brasov, Sala Patria, ora 20.0
17 decembrie – Deva, Teatrul de Arta, ora 20.00
18 decembrie – Cluj Napoca, Casa de Cultura a Studentilor, ora 20.00
19 decembrie – Bucuresti, Sala Mare a Teatrului National, ora 17.00
19 decembrie – Bucuresti, Sala Mare a Teatrului National, ora 20.00
21 decembrie – Timisoara, Opera Romana, ora 20.00
22 decembrie – Oradea, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 20.00
24 decembrie – Iasi, Teatrul National  Vasile Alecsandri, ora 20.00
25 decembrie – Suceava, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 17.00
25 decembrie – Targu Neamt, Casa Culturii Ioan Creanga, ora 20.00

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata in anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa in scena pentru a XXV-a oara consecutiv  in acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai indragite colinde, aduse in fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.  

Despre seria de concerte de colinde cu care  incanta de 25 de ani publicul, Stefan Hrusca a spus: “inseamna mult pentru mine acest sfert de veac si le multumesc tuturor celor care, venind alaturi de mine, an de an, m-au ajutat sa duc mai departe aceasta traditie ce lumineaza Sfintele Sarbatori ale Craciunului. “

Asadar, nu pierdeti o intalnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul traditional, interpretat in cea mai sincera si autentica forma a sa. 
Pentru spectacolele din tara biletele sunt disponibile la sala de spectacol si online pe startickets.ro si bilete.ro 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.