Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Stefan Hrusca aniverseaza 25 de ani de colinde printr-un turneu national

Body: 

Stefan Hrusca aniverseaza 25 de ani de colinde printr-un turneu national

Cele mai frumoase colinde vor încalzi din nou inimile romanilor:  Stefan Hrusca  revine acasa, de pe meleaguri indepartate, pentru un turneu aniversar!  În perioada noiembrie – decembrie, vocea care întregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna, se va face auzita de-a lungul si de-a latul tarii si va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti. 

Bucurestenii vor primi nepretuitul dar muzical  pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului National.  Cei prezenti la întalnirea cu îndragitul colindator maramuresean vor avea ocazia sa asculte, pe parcursul a doua ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Pastori”,  “Afara ninge linistit”, “Linu-i lin”, “Sfanta-i sara de Craciun” si “Ziurel de ziua”. 

Primele date confirmate pentru spectacolele din tara sunt urmatoarele: 
15 decembrie – Craiova, Teatrul National
16 decembrie – Brasov, Sala Patria
18 decembrie – Cluj Napoca, Casa de Cultura a Studentilor
21 decembrie – Timisoara, Opera Romana 
24 decembrie – Iasi, Teatrul National 

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata în anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa în scena pentru a XXV-a oara consecutiv  în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndragite colinde, aduse în fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.  

Despre seria de concerte de colinde cu care  încanta de 25 de ani publicul, Stefan Hrusca a spus: “înseamna mult pentru mine acest sfert de veac si le multumesc tuturor celor care, venind alaturi de mine, an de an, m-au ajutat sa duc mai departe aceasta traditie ce lumineaza Sfintele Sarbatori ale Craciunului. “

Asadar, nu pierdeti o întalnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul traditional, interpretat în cea mai sincera si autentica forma a sa. 

Bilete pentru concertul aniversar din Bucuresti  se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro si blt.ro. Pentru spectacolele din tara biletele sunt disponibile la sala de spectacol si online pe startickets.ro si bilete.ro 

Afis EV: 
Data: 
Marţi, Octombrie 4, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.