Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Soul Serenade Live

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Clubul Ţăranului Român
Pe data de: 
Vineri, Martie 28, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Vineri, 28 martie, ora 21.00, va asteptam cu drag pentru o seara de roots music in compania trupei Soul Serenade & Special guest: Catalin Tzetze !
 
Pret bilet 25 lei/ rezervari: 0726.009.051.
 
COME ON DOWN FOR SOME AUTHENTIC HIP SHAKIN, FOOT STOMPIN' MUSIC!!! 
 
Soul Serenade (https://www.facebook.com/soulserenadeofficial) este o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii blues, soul si gospel care continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Au concertat intensiv de la formarea trupei in vara anului 2011 pana in prezent in toate localurile de profil din Bucuresti. 
Trio-ul de blues acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
 
În martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind și prima participare a României la acest festival/concurs.
 
A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)
 
In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.
 
Pe plan local Soul Serenade a participat la: Street Delivery (Bucuresti) 2013, Muscel Cloverfest 2013 si Bulz&Blues 2013 (Food Revolution Day, acțiune globală inițiată de Jamie Oliver).
 
A fost, de asemenea, invitată la numeroase emisiuni de profil, printre care: "Psihologul Muzical" cu Andrei Partoș, "Acadeaua" prezentată de AG Weinberger pe postul TVR2, "Sala de repetiții" Radio3net Florian Pitiș ,RRV Live (Radio Republika Verde).
 
Componenta:
 
Adelina Chivu – voce, kazoo 
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta & tamburina
Codrut Andrei – voce, mandolina
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.