Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Soul Serenade & friends

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Clubul Taranului
Pe data de: 
Vineri, Iunie 6, 2014
Adresa: 
Kisseleff 3, intrarea Monetariei
Rezervari si informatii la: 
021 310 80 48
Soul Serenade & friends: Clay Windham
Vineri, 6 iunie, ora 21.00, trio acustic de Roots Music (blues, jazz, ragtime) Soul Serenade revine pentru un concert special la Clubul Taranului.
Sub titulatura "Soul Serenade & Friends", trupa expune o noua serie de concerte avand cate un invitat special pentru fiecare editie. 
Cu aceasta ocazie, Clay Windham va urca pe scena alaturi de Soul Serenade pentru o infuzie serioasa de American Roots Music!
Pret intrare 25 lei/ rezervari in limita locurilor disponibile la: 0726.009.051.
___________________________________________
Trio-ul de blues acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
In martie 2013, trupa a obtinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs. Romania participa pentru prima data la European Blues Challenge si castiga locul al doilea.
A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)
In noiembrie 2013, trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.
Pe plan local, Soul Serenade a participat la: Street Delivery (Bucuresti) 2013, Muscel Cloverfest 2013, Bulz&Blues 2013 (Food Revolution Day, actiune globala initiata de Jamie Oliver) si a concertat intensiv in toate localurile de profil din Bucuresti. 
A fost, de asemenea, invitata la numeroase emisiuni de profil, printre care: "Psihologul Muzical" cu Andrei Partos, "Acadeaua" prezentata de AG Weinberger pe postul TVR2, "Sala de repetitii" Radio3net Florian Pitis ,RRV Live (Radio Republika Verde).
Componenta:
Adelina Chivu – voce, kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina 
Codrut Andrei – voce, mandolina
___________________________________________
Clay Windham s-a nascut in sud-estul statului Texas, ulterior stabilindu-se in faimosul oras Austin, la inceputul carierei sale muzicale in anii 80'.
Clay si-a inceput activitatea ca basist cu trupe ca Paul Orta & The Kingpins,Solid Senders, impartind scena cu nume ca Stevie Ray Vaughan,Junior Walker,The Fabulous Thunderbirds si The Legendary Blues Band.
Clay s-a reorientat catre chitara/voce performand in localurile de profil din Austin pana la mijlocul anilor 90' cand s-a mutat la New Orleans. Acolo a colaborat cu nenumarati artisti, printre care colegi de trupa ale unor legendare nume din blues/jazz, ca Fats Domino, Dr.John.
A cantat deasemenea cu James Harman,Gene Taylor,Lazy Lester,The New Orleans Jazz Vipers, Dean Bowman si multi altii.
Clay a venit in Europa in 2003 unde a colaborat cu o sumedenie de artisti europeni atat in postura de muzician cat si producator. In momentul de fata Clay isi petrece mare parte din timp in Romania
Clay Windham was born In Southeast Texas and moved to Austin, Texas at the beginning of his career in the early 1980's. Clay worked as a bassist with Paul Orta & The Kingpins and with The Solid Senders, opening for acts such as Junior Walker, The Legendary Blues Band, Stevie Ray Vaughan and The Fabulous Thunderbirds. He then picked up 6 string guitar and became a singer and bandleader in Austin until the mid-90's when he moved to New Orleans. In New Orleans, Clay worked with various local artists and legends, including band members of Fats Domino and Dr. John.
Windham has played and recorded with numerous American blues and jazz artists, as a sideman and bandleader, including James Harman, Gene Taylor, Lazy Lester, The New Orleans Jazz Vipers, Dean Bowman and many others. Clay moved to Europe in 2003, where he has worked with many European acts as a musician and producer, and now spends most of his time in Romania.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.