Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Saptamana MALAELE la Teatrul National Bucuresti

Body: 

Intre 31 iulie si 6 august este Saptamana MALAELE la Teatrul National din Bucuresti!
 
In intervalul 31 iulie – 6 august sunteti invitati la Saptamana MALAELE - un maraton teatral de exceptie!
Dupa succesul rasunator al spectacolelor programate in preajma zilei sale de nastere, Horatiu Malaele anunta o surpriza de proportii pentru vara acestui an: in 2017 foarte indragitul actor si regizor isi va sarbatori ziua de nastere cu ceea ce am putea numi o petrecere gigantica! Vor fi nu una, doua ori trei reprezentatii aniversare, ci sapte aparitii consecutive, in spectacole de mare succes, pe scena Nationalului bucurestean!  
 
Programul Saptamanii MALAELE este urmatorul:
31 IULIE – REVIZORUL – comedie spumoasa de situatie, generata de aparitia intr-un oras de provincie a unui calator venit  din “capitala”, care este luat drept un revizor asteptat in inspectie. 
In distributie: Horatiu Malaele, George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir  Gaitan, Gheorghe Danila, Serban Georgevici, Eugen Racoti, Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragos Huluba, Bogdan Ghitulescu, Ana Maria Lazar.
 
1 SI 2 AUGUST – DINEU CU PROSTI – un festin comic de mare calibru, in care prostia inocenta si umorul burlesc sunt ingredientele cheie.
In distributie: Horatiu Malaele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu / Aylin Cadir, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica / Teodora Mares, Dorin Andone / Tomi Cristin si Alexandru Georgescu. Regia: Ion Caramitru.
 
3 AUGUST – CARAMITRU MALAELE – CATE’N LUNA SI IN STELE,
Un seducator duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri si amintiri, completat de participarea extraordinara a violoncelistului Adrian Naidin.  
In distributie: Horatiu Malaele, Ion Caramitru.
 
4 AUGUST – CAFENEAUA - un regal actoricesc in trei tablouri in care se impletesc rasul, lacrimile si ironia existentei umane.
In distributie: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.
 
5 AUGUST – VALEA CU PARFUM DE FLORI SI ZUMZET DE ALBINE -  o comedie savuroasa despre rolul femeii si al barbatului, o ocazie rara de a ii vedea pe scena impreuna pe Horatiu  Malaele si pe fiul sau Bogdan.
In distributie: Horatiu Malaele, Meda Victor, Bogdan Malaele.
Regia: Horatiu Malaele.
 
6 AUGUST – PODU’ – un spectacol emblematic in care un intelectual neinteles, un indragostit, si o artista trec prin situatii de un absurd si un umor coplesitor, stand la coada in fata mortii.
In distributie: Horatiu Malaele, Meda Victor, George Ivascu.  
Regia: Horatiu Malaele.
 
Toate spectacolele din Saptamana Malaele au loc la Sala Mare a Teatrului National Ion Luca Caragiale, incepand cu ora 20.00. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

 

Afis EV: 
Data: 
Vineri, Iunie 9, 2017
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.