Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Roots Infusion with Soul Serenade - Anulat

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Serendipity Tea Strada Dumbrava Rosie nr 12, Bucuresti
Pe data de: 
Vineri, Iunie 27, 2014
Adresa: 
Strada Dumbrava Rosie nr 12, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Roots Infusion with Soul Serenade la Serendipity Tea
Vineri, 27 iunie, de la ora 20.00, va invitam sa petrecem o seara de roots music in compania Soul Serenade. Pret intrare 20 lei, rezervari in limita locurilor disponibile la: events@serendipity-tea.ro sau 0743 283 342.
___________________________________________
Componenta:
Adelina Chivu – voce, kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina 
Codrut Andrei – voce, mandolina
___________________________________________
Trio-ul acustic de Roots Music (blues, jazz, ragtime) ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
In martie 2013, trupa a obtinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs. Romania participa pentru prima data la European Blues Challenge si castiga locul al doilea.
A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)
In noiembrie 2013, trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.
 
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.