Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Rockerii iau cu asalt Sala Palatului!

Body: 

Rockerii iau cu asalt Sala Palatului!

Concert extraordinar CARGO

 

Buna ziua, mai sunt doar cateva zile pana la un eveniment inedit la Sala Palatului, locatie care ne-a obisnuit cu concerte... mai putin rock:).

De data asta, Cargo a optat pentru aceasta locatie pentru a marca cei 33 ani de activitate si pentru a organiza o adevarata reuniune cu fanii care vin din toate orasele tarii.

Ne-am bucura sa publicati stirea (atasez si foto) si va multumim!

Rockerii iau cu asalt Sala Palatului!

Mai sunt doar câteva zile până pe 30 martie 2018, când rockerii vor ocupa Sala Palatului pentru a sărbători cum se cuvine cei 33 ani de existentă a trupei Cargo. Supranumită de fani ”Cea mai bună trupă rock din Romania” și medaliată de Președintele României pentru întreaga activitate muzicală, Cargo are la activ mii de concerte, 10 albume și zeci de hituri, între care unele se difuzează încă la radio, chiar și după 15 ani de la lansare, cum ar fi ”Daca ploaia s-ar opri”, ”Doi pasi” și ”Ziua Vrajitoarelor”.  

Invitat într-o emisiune radio, pentru a promova concertul aniversar, liderul și fondatorul trupei Cargo, Adrian Bărar, a abordat și subiectul patriotismului în România: 

”Faptul că suntem patrioți se înțelege greșit câteodată. Eu cred că orice schimbare în bine într-o țară necesită mai întâi o schimbare în bine în tine. Faptul că am lansat ultima piesă pe 24 ianuarie nu este o întâmplare, însă nicidecum nu am făcut ”Romanie, te strig” pentru protestele de stradă din Piața Victoriei”, spune Adrian Barar. 

În cadrul aceluiași interviu, Adrian Bărar a derulat povești petrecute în ”familia Cargo” dar a explicat și valorile care au stat mereu la bază unei trupe atât de longevive și cu principii sănătoase: 

  ”Pentru noi acești 33 ani au fost foarte frumoși și fructuoși, nici nu îmi dau seama când au trecut. Așa cum mă mai uit câteodată în buletin și nu îmi vine să cred cum trece timpul, la fel cu Cargo. Nu ne place să lăsăm pe nimeni să se uite sub capacul ciorbei pe care o fierbem noi, ne-am văzut de drumul nostru și iată că poate și de asta Cargo a împlinit 33 ani. Chiar dacă am avut, ca în orice familie, tot felul de momente cu necazuri și căderi, pe care poate puteam să le evităm, ele fac parte acum din trecut”, încheie liderul trupei. 

Pentru concertul aniversar din data de 30 martie 2018, rockerul le-a transmis fanilor: 

”Va aștept pe toți să veniți la Sala Palatului, pe toți cei care ne-ați susținut cu aplauzele, cu prezența la concertele noastre, cu biletele pe care le-ați cumpărat. Și vreau să vă spun că vă mulțumesc!”

Afis EV: 
Data: 
Vineri, Martie 23, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.