Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

The ROCK - Tribute to AC/DC

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Martie 4, 2016
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

The R.O.C.K. – Un concept unic. Un tribut adus titanilor de la AC/DC 
Inființat în 2012, The R.O.C.K (Tribute to AC/DC) este formula perfectă pentru o seară dedicată muzicii rock. 
Incendiar, dinamic și plin de energie! Așa poate fi descris spectacolul singurei trupe tribut AC/DC din România. Și asta datorită manierei foarte aproapiate de original în care sunt interpretate piesele. Totodată coregrafia și costumele AC/DC sunt prezente în show, făcând deliciul iubitorilor renumitei trupe australiene.
Cantece ca „Thunderstruck”, „Highway to hell”, „You shook me all night long” sau „TNT” sunt, cu siguranță, cele mai potrivite și râvnite de adepții muzicii rock, însă au puterea de a aduce buna dispoziție oricărui spectator care participă la un concert al trupei The R.O.C.K. 
Componența formației este și ea una specială. Solistul vocal Daniel Ignat, o voce care imită perfect timbrul lui Brian Johnson; la chitară solo este Nik Baydin din Moscova, fost component al trupei Eazy Dizzy, trupa tribut AC/DC oficială a Rusiei; la chitară ritmică, Adrian Popescu; la chitara bas cantă Mihai Stefan Movileanu, iar la tobe, din nou un foarte experimentat artist din afara țării... vine din Germania (Koln) și este Mirko Grusa. 
For those to ROCK…WE SALUTE YOU!!!

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.