Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Rob Halford a vorbit despre noul album Judas Priest

Body: 
Rob Halford, solistul Judas Priest, a declarat ca cel mai recent album al trupei - "Redeemed Of Souls" - va ajunge sa fie considerat "unul dintre cele mai bune albume de metal inregistrate vreodata": "Cred ca in zece ani de acum, oamenii vor intelege valoarea acestui album.
Nu spun asta deseori. Stiu cum functioneaza lucurile. O sa se vorbeasca multa vreme despre acest album. Este unul dintre cele mai bune albume de metal inregistrate vreodata. In vremurile de acum aud mereu oameni care folosesc expresia 'cookie cutter' - lipsit de originalitate si inspiratie. Gasesc aceasta expresie ca pe o insulta. Multi oameni se leaga de trupele tinere. Ideea este ca trebuie sa pleci de la baza ca sa te poti dezvolta. Incet,incet ajungi sa faci lucuri noi pe care nimeni nu le-a mai facut inaintea ta. Eu cred ca metalul din acest moment se afla intr-un moment minunat. A inceput cu Priest si Sabbath si uite unde a ajuns. Este remarcabil."
 
 
Sursa rockfm.ro
Afis EV: 
Data: 
Sâmbătă, August 16, 2014
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.