Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Reprezentatii aniversare de ziua lui Horatiu Malaele cu spectacolul “Cafeneaua”

Body: 

Reprezentatii aniversare de ziua lui Horatiu Malaele cu spectacolul “Cafeneaua

Horatiu Malaele isi serbeaza ziua de nastere pe scena, alaturi de Emilia Popescu si Dana Dogaru, in spectacolul “Cafeneaua”! Pe 31 iulie si 1 august sunteti invitati la Sala Mare a Teatrului National pentru reprezentatiile aniversare ale unui spectacol de legenda! Biletele la casa de bilete a Teatrului National, si online pe 
startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro. 

Cei trei actori foarte indragiti ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze. Despre rolul sau din “Cafeneaua”, Horatiu Malaele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant.”

“Cafeneaua”, a carei premiera a avut loc in 1997, si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea. 

Afis EV: 
Data: 
Luni, Iulie 4, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.