Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Program si reguli de acces Cargo

Body: 

Pe 18 martie de la ora 20:00, cea mai titrata trupa de rock romaneasca,CARGO, lanseaza noul DVD intitulat "Live la Arenele Romane", in cadrul unui show marca METALHEAD. CARGO vor sustine un concert de peste 2 ore. Alaturi de timisoreni vor canta si 9.7 Richter si Arthur.

Pentru ca in 2015 trupa a implinit frumoasa varsta de 30 de ani, Presedintele Romaniei,  Klaus Iohannis i-a decorat pe 15 martie la Palatul Cotroceni! Showul aniversar, CARGO - 30 de ani a avut loc anul trecut in cadrul festivalului Metalhead Meeting de la Bucuresti !
Poza Cargo si Klaus Iohannis Saptamana se incheie in forta cu lansarea de DVD si cu un mega concert CARGO la Arenele Romane.  Programul concertului de vineri este urmatorul:

Open Doors: 19:00
Arthur: 20:00 - 20:30
9.7 Richter: 20:45 - 21:30
CARGO: 22:00 - 23:30

Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul "Noaptea Vrajitoarelor". DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus videoclipurile de la ” A 5a dimensiune” si ”Nu ma lasa sa-mi fie dor”, piese care nu se regasesc pe nici un album. ” Dupa concertul aniversar "Cargo 30 de Ani" din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat ”Best Metal Show 2015”, este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc ! ” netransmit membrii trupei.

Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu –bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala pe Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.rosi in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, Hard Rock Cafe si Beraria H si n reteaua Eventim dar si in ziua concertului la intrare, la urmatorele preturi:

- 45 de lei Acces General pana pe 18 martie
- 50 de lei Acces General in ziua concertului la intrare.

- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, BestMusic Live Concerts si sustinut de TIMISOREANA.

Afis EV: 
Data: 
Miercuri, Martie 16, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.