Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Prelungirea perioadei de presale pentru festivalul Wolfblues

Body: 

WolfBlues
Gărâna, 29-30 iulie 2016


Perioada în care se pot achiziționa bilete la prețuri promoționale pentru festivalul wolfblues (Gărâna) se prelungește până luni, 20 iunie (inclusiv), datorită cererilor formulate public în aces sens.

Festivalul Wolfblues se va desfășura în perioada 29-30 iulie în Poiana Lupului din râna, Caraș-Severin, și va reuni artiști ca Dan Andrei Aldea, A.G. Weinberger, Nicu Covaci, Adi Bărar, Ilie Stepan, Dixie Krauser, Horea Crișovan, Vali SirBlues Răcilă, Rareș Totu, Florin Ochescu, Nicu Patoi și mulți alții, precum și artiști din SUA, Germania și Bulgaria.

Biletele sunt disponibile pe ambilet.ro, în rețeaua bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele Inmedio și magazinele Germanos semnalizate bilete.ro) și în rețeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe eventim.ro).

 

Afis EV: 
Data: 
Miercuri, Iunie 15, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.