Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

PLAI Festival 2017

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Muzeul Satului Banatean
Pe data de: 
Duminică, Septembrie 10, 2017
Adresa: 
Timisoara
Rezervari si informatii la: 
-

PLAI Festival 2017

 

UPDATE : Primii artiști anunțați la PLAI Festival 2017 si alte noutati

Despre PLAI 2017
PLAI s-a născut din dorinţa unei comunităţi de a crea un un festival cum nu a găsit în oraş. Suntem o comunitate de voluntari dedicaţi acţiunilor civice pozitive şi schimbării sociale. Suntem voluntarii care au visat la un oraş cultural activ şi care au acţionat în direcţia asta. Suntem visul pe care fiecare tânăr îl are înainte de a creşte. Suntem adulţii care au pus Muzeul Satului Bănăţean pe hartă, suntem umbrela a tot ceea ce înseamnă Ambasada, suntem forţa creativă din spatele JazzTM. Suntem Timişoara. 
……iar Timişoara este un spirit progresiv în continuă dezvoltare. 

Din acest motiv primul nostru proiect, Festivalul PLAI, va trece printr-o reconversie majoră pentru a-şi continua dezvoltarea şi a provoca modul de gândire tradiţional, pentru a prezenta arta şi culturi care nu sunt accesibile prin festivalurile comerciale. 

Asteptaţi-vă la muzică şi sunete pe care nu le-aţi mai auzit, instalaţii artistice pe care nu le-aţi mai văzut şi experienţe pe care trebuie să le trăiți. 

Organizatorii Festivalului PLAI anunță astăzi două nume care vor urca pe scena world music de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, în 8 – 10 septembrie, artiști de origine africană a căror compoziții sunt inspirate de frământările sociale, ca răspuns ferm pentru opresiune și cu rol de eliberare și de mobilizare a comunităților pentru o viață mai bună. 

Abonamentul PLAI poate fi cumpărat cu suma de 78 de lei, în perioada 16 iunie – 16 august 2017, prin Eventim, librăriile Cărtureşti sau AMBASADA. 

Pre-sale [16.06-16.08]: abonament 78 lei

Acces general [17.08-07.09]: abonament 98 lei, bilet de zi 58 lei

La poartă [08.09-10.09]: abonament 126 lei, bilet de zi 68 lei, bilet de weekend (sâmbătă şi duminică) 98 lei, bilet after-party 30 lei

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.plai.ro.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.