Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Pasarea Rock a lansat piesa Hora fara de hotar

Body: 
O invitatie la viata: traita plenar, fara rezerve, in comuniune cu semenii - aceasta e "Hora fara de hotar", cel mai recent cantec semnat Pasarea Rock (formata din Baniciu, Kappl, Lipan, alaturi de Cristi Gram, Vlady Cnejevici si Teofil Boar). 
 
"Hora fara de hotar" este inca o compozitie Josef Kappl, in aceeasi maniera a fuziunii rock-folclor arhaic, cu elemente de orchestratie noi, care ii vor bucura pe fanii muzicii "mai in forta". Versurile ii apartin si de aceasta dată textierului Florin Dumitrescu, cel care continuă filonul clasic Foarta-Ujica, cu un stil mai extrovertit, mai adecvat contemporaneitatii. 
 
"Este vorba de insasi viata noastra, de calusari moderni, haladuind intre est si vest, cautand in permanenta autenticitatea originilor", a declarat Ovidiu Lipan.
 
"Sensul existentei? Nimeni nu-l cunoaste, dar il putem descoperi in această hora vartoasa, incarcata de vibratii vitale, care se confunda cu insasi viata noastra. Asta e "Hora fara de hotar", marturiseste Mircea Baniciu. 
 
"Fara hotar, inseamna deschidere, acceptare, comunicare... Hora este o regasire, o revenire impreuna... pentru a reporni mai departe. Este insasi menirea trupei noastre, Pasarea Rock, aceea de a reuni culturi diferite, etnii diferite, viziuni diferite, intr-o singura hora", a precizat basistul, compozitorul si aranjorul Josef Kappl. Acesta mai adauga: "Muzica nu are cum sa indemne la ura sau la separare, este impotriva firii".
 
 
 

 

 

Sursa rockstage.ro

Afis EV: 
Data: 
Sâmbătă, Noiembrie 22, 2014
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.