Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

O categorie de bilete epuizata pentru concertul de la Bucuresti al lui Stefan Hrusca!

Body: 
Iubitorii de colinde au epuizat o categorie de bilete pentru concertul de la Bucuresti al lui Stefan Hrusca!
 
     Cel mai indragit colindator al romanilor - Stefan Hrusca reia anul acesta seria concertelor de Craciun, dupa ce in 2013 a lipsit de pe scenele din Romania. De cum s-a anuntat evenimentul din 15 decembrie de la Sala Palatului din Bucuresti, admiratorii s-au grabit sa-si rezerve un loc in sala: cu aproximativ o luna inainte de eveniment, o categorie de bilete este deja epuizata.
 
     Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le vesti romanilor Craciunul! Acesta va colinda tara in lung si-n lat, pe harta turneului aparand peste 20 de localitati, printre care si capitala. Bucurestenii il primesc de fiecare data cu entuziasm pe Hrusca, acest lucru fiind reflectat si in vanzari: o categorie de bilete (cele mai ieftine - de 60 de lei) este deja epuizata, admiratorilor ramanandu-le la dispozitie patru categorii de bilete, cu preturi cuprinse intre 90 si 175 de lei. 
 
     Preturile biletelor pentru concertul din 15 decembrie 2014 de la Sala Paltului din Bucuresti sunt urmatoarele:
 - 175 lei (categoria VIP)
 - 150 lei (categoria 1)
 - 120 lei (categoria 2)
 - 90 lei (categoria 3)
 - 60 lei (categoria 4) – SOLD OUT
 
     In afara de Bucuresti, turneul lui Stefan Hrusca va trece prin urmatoarele orase: Campulung Muscel, Pitesti, Buzau, Ploiesti, Slobozia, Constanta, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Botosani, Suceava, Brasov, Alba Iulia, Cugir, Cluj Napoca, Arad, Timisoara, Roman, Iasi, Vaslui.
 
     Atat biletele pentru concertul din Bucuresti cat si pentru cele din tara se gasesc in toata reteaua BILETOO, in Bucuresti la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. De asemenea, biletele se mai pot achizitiona si de la casele de bilete ale salilor in care sunt programate concertele. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro!
 
     ~~Concertul „HRUSCA - Colinde Traditionale De Craciun” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 15 Decembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~
 
 
Afis EV: 
Data: 
Joi, Noiembrie 20, 2014
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.