Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii

Body: 

O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii, 
cel mai bun spectacol la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, ediția aXXIIa


O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii (după un roman de Mark Haddon, adaptarea Simon Stephens, traducerea Andrei Marinescu), spectacol montat la Teatrul Național “I.L. Caragiale” București în stagiunea 2015-1016 de către tânărul și foarte talentatul regizor Bobi Pricop a primit, sâmbătă seară, Premiul Pentru Cel Mai Bun Spectacol al Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, ediția a XXIIa.

Bobi Pricop a primit, de asemenea, Premiul Pentru Cea Mai Bună Regie pentru spectacolele “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” și “Iluzii” de Ivan Vyrypaev, spectacol realizat la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova iar Ciprian Nicula, înterpretul lui Christopher, adolescentul de 15 ani cu sindrom Asperger a primit Premiul Pentru Cel Mai Bun Actor.

Ana Ciontea a fost nominalizată la Premiul Pentru Cea Mai Bună Actriță pentru rolurile interpretate în spectacol, iar Adrian Damian a fost nominalizat la Premiul Pentru Cea Mai Bună Scenografie.

Juriul Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea a fost alcătuit din Mircea Morariu – critic de teatru – președintele juriului, Ion Parhon – critic de teatru și Alexa Visarion – regizor și scenarist. 

Spectacolul “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii ” va avea următoarea reprezentație la Iași, pe 11 octombrie, de la orele 20:00, la Casa de Cultură a Studențior, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Pentru Publicul Tânăr, Iași.

“O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” va avea două reprezentații și în cadrul Festivalului Național de Teatru:  vineri, 21 octombrie, de la orele 21:00 și sâmbătă, 22 octombrie, de la orele 17:00, la Sala Pictura a Teatrului Național “I.L. Caragiale” București.


O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții
adaptarea: Simon Stephens
dupa un roman de: Mark Haddon
traducerea: Andrei Marinescu

regia: Bobi Pricop
scenografia: Adrian Damian 
videoproiecții: Dan Adrian Ionescu & Mizdan Negatron
muzica: Alexei Turcan
light design: Andrei Florea 
distribuția: Ciprian Nicula, Emilian Oprea, Ana Ciontea, Rodica Ionescu, Carmen Ungureanu.

★★★★★ "Între spectacolele acestei stagiuni teatrale exisă unul pe care l-aș recomanda fără ezitare tuturor iubitorilor acestei arte. Este vorba despre O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții." Ion Parhon - Revista Teatrala Radio

★★★★★ "Fără doar şi poate, Ciprian Nicula e foarte bun, e excepţional în rol. Pentru mine nu e însă o revelaţie. E bucuria confirmării încrederii investite în el la ora debutului." Mircea Morariu în Adevarul

★★★★★ "E un spectacol care te transferă în altă lume. Puţine reuşesc asta." Gabriela Hurezean

★★★★★ "Spectacolul lui Bobi Pricop este o minunată arhitectură tehnologică prin care se descoperă emoţia." Oana Stoica in DILEMA veche.

Afis EV: 
Data: 
Marţi, Octombrie 4, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.