Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Negură Bunget live

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
ABY STAGE BAR
Pe data de: 
Luni, Octombrie 3, 2016
Adresa: 
CALEA LUI TRAIAN NR 158A, Râmnicu Vâlcea
Rezervari si informatii la: 
-

Negură Bunget pentru prima dată live la Râmnicu Vâlcea

Negură Bunget susține în 2016 un turneu aniversar european cu peste 50 de concerte. 


 
În cadrul acestui turneu vă invităm să participați în data de 3 octombrie la un eveniment special în clubul Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea, eveniment menit să sărbătorească lansarea oficială a noului album “ZI”, dar și cei 20 de ani de activitate Negură Bunget și 10 ani de la lansarea albumului "OM”. Fiind pentru prima oara in fata publicului valcean, playlistul concertului Negură Bunget va reflecta direct această aniversare triplă, și va cuprinde atât piese noi, cântate în premieră, cât și unele vechi, cu un accent special pe cele de pe albumul "Om".
   
Album “Zi” va fi lansat luna aceasta de casa de discuri germană Prophecy Productions, fiind a doua parte a trilogiei inspirată de Transilvania, trilogie care explorează elementul uman, practicile și tradițiile, legătura cu natura și felul în care aceasta a modelat orizontul spiritual al localnicilor. A doua faza a trilogiei e simbolizata prin VORBĂ.

În cei 20 de activitate Negură Bunget a lansat 7 albume, a susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume și a creat un proiect muzical și conceptual deosebit, inspirat de moștenirea culturală locală. În cadrul aniversării de 20 de ani a lansat și urmează să lanseze și în continuare o serie de materiale audio/vizuale inedite, reeditări ale unor materiale mai vechi, tricouri aniversare. Sunt pregătite în continuare o mulțime de alte surprize!

Toate materialele sunt disponibile pe site-ul oficial Negură Bunget – www.negurabunget.com
 
Albumul "Om" a fost lansat în 2006 de casa de discuri italiana Aural Music și s-a bucurat de o primire extraordinară, devenind în scurt timp un material de rezistență. Cu ocazia aniversării a 10 ani, casa de discuri a lansat ediții noi ale albumului, atât pe CD, cât și pe vinil.
 
Precedentul album Negură Bunget, "TĂU", lansat în primăvara lui 2015, s-a bucurat de o primire foarte bună la public, dar și în mass-media internațională, fiind promovat după lansare prin intermediul unui turneu mondial de peste 100 de concerte.
 
Pentru promovarea noului album "Zi" Negură Bunget pregătește însă un proiect și mai amplu, menit a duce muzica Negură Bunget în puținele locuri în care nu a ajuns încă direct până acum: Asia, Australia și Noua Zeelandă. Pentru aceasta trupa a lansat un proiect de crowdfunding prin care, cu ajutorul publicului, speră să poată pune în practică acest plan ambițios: https://igg.me/at/negurabungetZI

Toate concertele și turneele Negură Bunget sunt autoproduse și autofinanțate.
  
Negură Bunget înseamnă:
Gabriel Mafa / Negru - tobe / percuții / țambal / tulnic
Tibor Kati - voce / chitară / clape
Adrian Neagoe / Oq - chitară / voce / clape
Ovidiu Corodan - bas / voce
Petrică Ionuțescu - instrumente tradiționale
 
www.negurabunget.com
www.facebook.com/negurabunget
 
 
Invitații Negură Bunget în turneul aniversar sunt canadienii de la Ossific, o excelentă formație post black metal, cu care Negură Bunget a mai cântat deja în Canada în 2015. Ossific lansează de asemenea un album nou chiar înainte de începerea turneului, album, intitulat "…as roots burn". Noul albumul explorează dificultățile prin care trecem în fața instabilității minții, trupului și spiritului, într-un timp al conexiunilor obscure.

Visceral si reflexiv, Ossific a luat naștere in 2011, cu țelul de a transforma terapia într-o muzică disonantă, melancolică și onestă. Îmbinând proiecții întunecate și neliniștite întru-un show live ritualistic, Osffic oferă prin muzica lor un discurs sincer și emotiv, al unei tragedii personale.
 
Pe forțele proprii încă de la bun început și cu o susținere în creștere în underground, Ossific nu trebuie ratați. Acesta e primul lor turneu european, iar impactul inițial va fi cu siguranță unul memorabil.

Ossific înseamnă:
Trauma - chitara / voce / samples
Shroud - bas / proiecții
Norrec - tobe
Silhouette - clape
 
http://ossific.bandcamp.com/
www.facebook.com/ossificband


PROGRAM:

- 19:00 – acces public
- 20:00-20:40 - concert Ossific
- 21:00-22:30 - concert Negură Bunget

BILET: 20 lei (de vânzare doar în seara concertului, la club)

Eveniment Facebook:
https://web.facebook.com/events/1074220895990058/ 

Concert susținut de Metal Under Moonlight. 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.