Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

MONOLOAGELE VAGINULUI

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
La Bordei
Pe data de: 
Sâmbătă, Noiembrie 14, 2015
Adresa: 
Bd. Iuliu Maniu nr. 7
Rezervari si informatii la: 
-

”Monoloagele Vaginului”
după Eve Ensler
Cu Diana Giubernea, regia Mona Gavrilaș


Sâmbătă, 14 noiembrie de la ora 20.00 
Preț bilet 20 ron
Rezervări 0747 013 386

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilaș a stârnit interesul publicului din toată țara care a vrut să-l vadă și să-l revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru și controversat la vremea apariției sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin cu emoțiile și trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul care devine parte integrantă în spectacol și, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o șerpoaică, reușind să își schimbe identitatea, să călătorească în timp și în spațiu, împreună cu toți cei din sală.

Nimeni nu pleacă indiferent de la spectacol, nimeni nu plecă la fel. Pe parcursul unei ore, bărbaţi și femei se dezbracă de prejudecăți.

Textul a fost tradus în 40 de limbi și jucat în peste 50 de țări, stârnind un adevărat fenomen mondial, un manifest care a generat mișcarea mondială împotriva violenței asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrițe și regizori totodată.

Spectacolul ”Monoloagele Vaginului” are cronici apreciative și un premiu în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea – premiul pentru cea mai bună actriță.

Mențiuni:
·    Peste 350 de reprezentații în București și în țară.
·    Turnee în țară - Brașov , Timișoara , Arad , Sighetu Marmației, Constanța, Galați, Brăila, Iași, Roșia Montană , Pitești , Bacău, Costinești , Sibiu etc
·    Participări la Festivaluri Internaționale de Teatru. Cronici foarte bune
·    Personalități care s-au bucurat de spectacol : Ileana Lucaciu,Valeriu Moisescu, Ecaterina Oproiu, Magdalena Boiangiu, Marilena Țepuș, Alice Geogescu și alți cronicari din țară 
·    Ileana LUCACIU: " Regizoarea Mona Gavrilaș și actrița Diana Giubernea, cu mult curaj urmează calea afirmării in teatrul independent. "
·    Magdalena BOIANGIU: "Monoloagele Vaginului,celebra piesă a scriitoarei americane Eve Ensler, face săli pline la Teatrul Nottara din capitala."
·    Un spectacol de teatru rafinat pentru toți cei care apreciază bunul simț pe scenă
·    Un spectacol emoționant , de calitate, cu un umor fin
·    Durata: 1h 10 minute fără pauză

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.