Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Teatrul de Comedie
Pe data de: 
Marţi, Octombrie 20, 2015
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Primul serial de teatru din Romania continua cu premiera:  “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!" – pe 20 octombrie la Teatrul de Comedie

Te-ai amuzat copios la “Ma mut la mama” si ai ras non stop la “Ma mut la tata?” Primul serial de teatru din Romania continua cu “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!" Vino sa afli raspunsul la premiera spectacolului, pe 20 octombrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu,  Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu te asteapta la o trilogie de comedie, in regia lui Gelu Colceag.

Echipa ce a conceput si pus in scena super comediile “Ma mut la mama” si “Ma mut la tata” duce povestea mai departe cu spectacolul “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”. Premiera va avea loc pe 20 octombrie la Teatrul de Comedie, iar protagonistii promit: “ o experienta la fel de amuzanta ca si cea din “episoadele” precedente, o poveste sincera, desprinsa din viata unei familii normale si transpusa in lumina reflectoarelor. O poveste cu situatii de un comic imposibil, in care fiecare se regaseste, sau in care isi recunoaste sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.” 

Mama (Adriana Trandafir), studenta la aproape 60 de ani, vrea sa guste viata alaturi de noul ei iubit (Adrina Paduraru). Situatia da insa peste cap universul baietilor (Andreas Petrescu si Gabriel Fatu), care, desi ajunsi la varsta maturitatii, refuza sa ii acorde mamei dreptul la o viata si redevin copii in nenumaratele incercari de a-l face pe iubitul mamei sa dispara din peisaj.  Si tocmai cand parea ca dragostea a invins si ca viata de familie a Mamei si a Tatalui intra pe un fagas linistit, cineva apare si arunca totul in aer! Cine? Sotia iubitului Mamei!  Ce se intampla mai departe aflati pe 20 octombrie la premiera “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”

Biletele se gasesc la Teatrul de Comedie, la casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor si online pe bilete.ro si startickets.ro. 

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.