Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Luna Pătrată concert Alina Manole

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Clubul Ţăranului Român
Pe data de: 
Joi, Octombrie 20, 2016
Adresa: 
Strada Monetariei, nr. 3,Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Luna Pătrată 
concert Alina Manole, 20 octombrie, București


Alina Manole este o excepție în sine de la rețeta muzicală a artiștilor de-acum. Nu cântă despre dragostea perfectă, concertele din spatele ușilor închise sunt povestite apoi, din om în om, ca un secret magic, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă și vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale închizând în cutii amintiri cu amanți și relații interzise. 

Cu o muzică de poveste, reușind să transforme orice loc de concert într-o sală magică, cu subiecte tabu pe care le abordează mai ales cu ironie și umor, Alina Manole este de departe o prezență originală pentru muzica scrisă și cântată în limba română. Dincolo de liniile melodice, inteligența versurilor o plasează în rândul compozitorilor foarte buni, cu un stil ce oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii. Aspecte ușor de observat atât în aparițiile live cât și în cele 4 materiale discografice apărute din 2009 și până în prezent: „Luna Pătrată”, „Cu drag”, „Dragoste în 3”, „Fericirea de Luni”.

Însoțită întotdeauna de muzicieni extraordinari din zona de jazz, artista și-a creat un stil original, care o face greu de încadrat într-un gen anume. Inițial și-a definit singură stilul, pentru ușurința etichetării de către presă, ca fiind “folk-jazz”. Mai nou, muzica sa și construcțiile sale de spectacol sunt numite de către spectatori sau critici “stilul Alina Manole”.

Concertul de pe 20 octombrie din București va avea loc la Clubul Țăranului și va aduce pe scenă alături de artistă pe Raul Kusak (pianist), Dan Nicolau (trompetă) și Claudiu Purcărin (tobe). 
Va fi un concert Altfel? Cu siguranță, pentru că Alina nu reproduce concerte ci le reinventează, le rescrie, cu fiecare apariție publică. 


Bilete prin IaBilet.ro sau la club în seara concertului. Rezervările de locuri sunt necesare după achiziționarea biletelor. Prețul unui bilet: 35 lei.
Link bilete: http://www.iabilet.ro/site/event/26531/
Concertul va începe la ora 21:00.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.