Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Luna Amara Live

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Club Cluj
Pe data de: 
Sâmbătă, Martie 31, 2018
Adresa: 
Str. Republicii nr. 110, Complex Observator, Cluj-Napoca
Rezervari si informatii la: 
-

In premiera "MONDIALA", in Hard Club, adica sus in deal ...:), Luna Amara va sustine un concert electric cu totul special, asa ca de prima data!
Deci, pe 31 Martie invitam in Hard Club toata suflarea clujeana la un show cum doar Luna Amara poate sa-l sustina!

Come and be the crowd!!! \m/\m/

LUNA AMARĂ

Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 17 ani de activitate neîntreruptă.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004). 

Mihnea Blidariu (cantautor, trompetist și chitarist al formației) a scris și lansat trei nuvele de proză și poezie în ultimii 10 ani.

Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema. 

https://www.facebook.com/LunaAmaraBand/

------------------------------------------------------------------------------------------

Formatia Blackout este o trupa tanara, infiintata in anul 2016, in Cluj-Napoca. Stilul abordat de noi este metalcore cu numeroase influente precum melodic, nu-metal si djent. Setlist-ul este unul format din piese de compozitie proprie, prestate in numeroase locatii din tara.
Acum ne pregatim pentru lansarea unui EP, desigur insotit de un turneu in tara.
Membri:
Marchiş Valentin Bogdan- voce
Surdu Marius Andrei- chitara lead
Doctorescu Vlad- chitara ritm
Antonesei Cristian- chitara bass
Surdaş Vlad- tobe 
------------------------------------------------
Contact: Coleasca Sebastian Cristian

https://www.facebook.com/blackoutbnd/

Suport artisti: 30 lei

Biletele vor fi disponibile doar in ziua concertului.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.